Jdi na obsah Jdi na menu

 

KONÁNÍ ČLENSKÝCH SCHŮZÍ

Každá členská schůze je minimálně 14 dnů předem oznámena pozvánkami osobně domovním důvěrníkem, na vývěskách ve vchodech a na www stránkách. Materiály k prostudování jsou členům BDK předány s pozvánkou proti podpisu. Nebydlící členové dostanou pozvánku a materiály emailem nebo poštou, nemají-li internet.

Zápis je po schůzi a po ověření, během 14 dnů zveřejněn v zaheslované složce PRO ČLENY BDK.

19.10.2021

Členská schůze odsouhlasila program schůze, zvolila zapisovatele a ověřovatele zápisu. Zápis ze schůze je v zaheslované složce PRO ČLENY BDK. Nemohl být ve slíbeném termínu na stránkách, protože bývalý předseda Jiří Kulhánek Mgr. zápis předal novému předsedovi až 30. den po schůzi.

______________________________________________________________________________

4.10.2021

Předseda svolává na 19.10.2021 členskou schůzi. Vzhledem ke coronavirové pandemii se bude schůze konat venku před domem, dodržte rozestupy 2 m. Veškerý písemný materiál ke schůzi máte v poštovní schránce. Po schválení zápisu ověřovateli bude zpřístupněn.

______________________________________________________________________________

23.12.2020

Vážení družstevníci, vzhledem k situaci, která vznikla v důsledku pandemie Covid-19, nebylo možné v tomto roce uspořádat obvyklé členské schůze družstva.

Rozhodl jsem se Vás informovat o provozu našeho bytového družstva v roce 2020 alespoň touto písemnou cestou včetně korespondenčního hlasování, které nahradí hlasování během členských schůzí. Dokumenty máte v poštovní schránce.

______________________________________________________________________________

3.12.2019

Výroční členská schůze odsouhlasila program schůze, zvolila zapisovatele a ověřovatele zápisu. Zápis ze schůze je v zaheslované složce PRO ČLENY BDK.

26.8.2019

Členská schůze jednohlasně odsouhlesila průběh členské schůze a volbu předsedy BDK, kterým byl zvolen Mgr. Jiří Kulhánek. Viz zápis ze schůze v zaheslované složce PRO ČLENY BDK.

1.8.2019

Pozvánka na mimořádnou členskou schůzi, která se koná 26.8.2019 od 18:00Mimořádná členská schůze

22.7.2019

Dnes proběhla členská schůze. Předsedkyní BDK byla zvolena Šárka Havířová, Zápis je ke stažení v zaheslované složce PRO ČLENY BDK.

8.7.2019

Pozvánka na mimořádnou členskou schůzi, která se koná 22.7.2019 od 18:00. Mimořádná členská schůze

1.7.2019

Členská chůze byla zahájena usnášeníschopná, připomínky projednávány, při přípravě Usnesení před schvalováním navrhl pan Škoda zkontrolovat usnášeníschopnost schůze, protože někteří členové schůzi opustili. Byl proveden přepočet zůčastněných osob a zjištěna neschopnost usnášení této schůze. Proto byla schůze po dvou hodinách projednávání následně rozpuštěna.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář